Proč muži milují potvory?

25.02.2010 | Sex a vztahy

Opustil Vás, protože jste moc hodná, anebo si Vaší dobroty dostatečně neváží? Buďte potvora!

Politika cukru a biče se skutečně vyplácí! Muži potvory milují! Proč? Tak to Vám hned objasníme! A také Vám poradíme, jak být trošku potvora.   

 

Láska hory přenáší

Milující žena je toho ochotna udělat pro svého partnera skutečně mnoho. I po několik let si dokáže oblékat spodní prádlo a modely, které se jejímu miláčkovi líbí, vařit mu denně jeho oblíbená jídla a sama se trápit nejrůznějšími dietami, s velkým sebezapřením žehlit jeho košile (sama žehlení z hloubi duše nenávidí), trávit čas s jeho protivnými přáteli, a dokonce i vyrazit na zimní dovolenou do Alp, třebaže vůbec neumí lyžovat a při posledním lyžařském zájezdu se cestou ze svahu dolů málem zabila. Pokud však za to všechno očekává nějaký náznak vděčnosti, může se místo toho dočkat hořkého zklamání.      

 

Živá a mrtvá kořist

Přestože doba kamenná je již dávno úspěšně za námi a nemálo mužů postupně od žen pochytilo některé z jejich vlastností, kdesi v mužském podvědomí nadále zůstal skryt neodolatelný pud vášnivého lovce živé kořisti. Žena, která je příliš úslužná a hodná na svého partnera, jím začne být po čase vnímána jako dávno ulovená (a tedy neživá) kořist, a tak pan moderní lovec začne usilovat o nový úlovek. Naproti tomu žena, která na tohoto muže hodná není a navíc jej odmítá, v něm vzbuzuje touhu. O to větší, když se jedná o sexy kočku a s jejím ulovením jsou spjaté nemalé překážky a četná potenciální nebezpečí, včetně ohrožení jeho kariéry (přítelkyně nebo milenka jeho šéfa). Muži si rádi hrají, a to i s ohněm.    

 

Jak se stát potvorou?

Někteří muži jsou přesvědčeni, že všechny ženy jsou potvory. Avšak být potvorou není zase tak úplně snadné, pokud nemáte ve své  povaze zakotvený ten správný „potvoří“ základ. Největší překážky bránící tomu, abyste se jí stala, jsou následující: Vaše dobrácké smýšlení a soucit. To mu přeci chudáčkovi nemohu udělat! Omyl. Můžete. A bude to pro dobro Vašeho vztahu.

Zní to možná nehezky, ale muži (stejně jako ženy, jen si vzpomeňte na případy, jak naopak dopadl muž, který byl až příliš hodný) politiku cukru a biče k životu potřebují. Jak se tedy stát alespoň malou potvůrkou? V prvé řadě nebuďte předvídatelná. Člověk, jehož reakce velmi dobře známe, nás nedokáže ničím překvapit, a proto se s ním začneme po čase nudit a (pokud nejsme suchaři, kterým to vyhovuje) hledat povyražení jinde. Udělejte občas něco, co Vašeho partnera pořádně překvapí, nejlépe v oblasti sexuálních praktik. Přece jen víme, jak jsou muži založení.

 

Krásná duše nestačí

Krásná duše opravdu nestačí. Proto nikdy nezanedbávejte péči o Váš fyzický vzhled. Doporučujeme používat drobné nevinné triky. Pokud se například vracíte domů dříve než Váš partner, nejprve si trochu odpočiňte a upravte svůj zevnějšek. Teprve poté se dejte do žehlení, přípravy večeře nebo jiné činnosti. Proč? Protože, když se on vrátí domů, najde tam krásnou, upravenou, milou a odpočatou ženu, která je aktivní. Když tak učiníte v opačném pořadí, bude na něj doma čekat neupravená ženská, která sedí unaveně v křesle, a nemá svůj život pod kontrolou.

Další dobrá rada zní: Nechte ho občas v nejistotě. Váš partner by neměl vždy přesně vědět, kde Vás najde, obzvlášť pokud se vyskytujete stále na tom samém místě. Toto upozornění platí zejména pro ženy na rodičovské dovolené a v domácnosti. Neseďte doma jako slepice a občas někam vyrazte!    

 

Pozor, ať to nepřeženete!

Milé dámy, ještě jedno důležité upozornění na závěr. Dejte si pozor, ať s Vaší přeměnou v potvoru nezajdete až příliš daleko. Mohlo by se pak totiž klidně stát, že by si Váš miláček našel jako kompenzaci nějakou hodnou milenku. Není pravda, že pouze ženy nevědí, co chtějí.


Foto: Samphoto 

 Přečtěte si také:

Navštivte také: Diskuze pro ženy, Recepty z vepřového masa

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.